Kun jatkuvan bilettämisen hinta nousee liian kovaksi – toista levyään työstävä Flat Earth julkaisi uuden singlen

Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa askelta kohti parantumista.

20.03.2020

Flat Earth, jonka riveissä vaikuttaa Amorphis-, HIM– ja Polanski-yhteyksistä tuttuja hahmoja, työstää parhaillaan seuraajaa vuoden 2018 None for One -debyytilleen. Tänään yhtye on julkaissut lyriikkavideon uudelle Draining by Your Flame -singlelleen, joka julkaistaan suoratoistopalveluissa maanantaina 23. maaliskuuta.

”Kappale kertoo siitä, kun herää tilanteeseen, jossa päättymätön bilettäminen alkaa maistua happamalta ja itsensä hemmottelun hinta nousee aivan liian korkeaksi. Viime vuosien aikana yllättävän monen läheisen ystäväni tekemiset ovat mielestäni ottaneet suunnan paljon pahempaan, mikä on pakottanut minut pohtimaan omaa suhdettani päihdyttäviin aineisiin, ottamaan vastuuta ja toimimaan esimerkkinä”, laulaja Anthony Pikkarainen avaa.

”Laulussa tehdään päätös suunnata kohti parantumista, kiitos sen yhden henkilön, joka kaikesta huolimatta on pysynyt rinnalla läpi vaikeiden aikojen. Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa askelta kohti parempaa, mutta se vaatii nöyryyttä, paljon rohkeuttaa sekä ehdotonta sitoutumista.”

Flat Earthin toinen pitkäsoitto julkaistaan myöhemmin syksyllä.

YouTube video

Lisää luettavaa