Kunnianosoitus Robocopille – Simulacrum julkaisi uuden singlen videoineen

Nothing Remains on tulevan Genesis-albumin ensimmäinen single.

Kotimainen progemetalliyhtye Simulacrum julkaisee 12.2.2021 uuden Genesis-albumin Frontiers-levy-yhtiön kautta. Tänään levyltä on julkaistu ensimmäinen singlemaistiainen Nothing Remains, jonka videon on ohjannut Esa Jussila.

Nothing Remains on kovaa iskevä ja nopeatempoinen progressiivinen metallikappale, jonka sävelsin tätä albumia varten. Kirjoittaessani tätä kappaletta, yritin kunnioittaa joitain varhaisimpia musiikillisia vaikuttajiani kuten Metallicaa, Megadethiä ja Slayeriä. Nämä vaikutteet kuuluvat muun muuassa pääriffissä sekä soolojen välisessä thrash metal -ryöpyttelyssä. Bändi teki huikean suorituksen biisin taltioinnissa, joten halusimme tehdä tästä kappaleesta myös musiikkivideon”, kosketinsoittaja ja perustajajäsen Christian ”Chrism” Pulkkinen kommentoi.

”Jussila teki Netflix-sarjan tasoista jälkeä visiomme kanssa. Videon tarina on kunnianosoituksemme Robocopille – versiossamme naissotilas värväytyy kyberneettiseen kehomodifikaatioon ja kadottaa osan minuudestaan jokaisen päivityksen myötä. Videon lopussa näemme sen pienen osan, mitä hänen inhimillisyydestään on jäljellä, kun hän säästää kapinallistaistelijan hengen.”