Kuolonuhrin vaatinut traaginen onnettomuus Suomeen saapuvan bändin keikalla – roudari putosi kymmeniä metrejä kollegansa päälle

22.02.2017

Avenged Sevenfold kiertää parhaillaan Eurooppaa Disturbedin ja Chevellen kanssa. Yhtyeen ollessa keikalla Saksan Stuttgartissa 20. helmikuuta sattui traaginen onnettomuus, kun 26-vuotias roudari tippui 20 metrin korkeudesta 19-vuotiaan kollegansa päälle. 19-vuotias menehtyi ja hänen päälleen pudonnut on kriittisessä tilassa sairaalassa.

Onnettomuus tapahtui, kun roudari oli purkamassa valolaitteistoa.

Aveged Sevenfoldin leiristä kommentoitiin asiaa.

”Tämä on enemmän kuin sydäntäsärkevää koko bändin ja teknikoiden mielestä. Tämä on karu muistutus siitä, kuinka nopeasti onnettomuus voi iskeä ja miten hauras elämä on”, yhtye kirjoittaa

Myös Distrubed kommentoi asiaa.

”Kaikki kiertueella olijat ovat sanoinkuvaamattoman kauhuissaan ja murtuneita. Syvimmät osanottomme onnettoman 19-vuotiaan perheelle, ja toivomme pikaista paranemista putouksesta selvinneelle roudarille”, kertoo yhtye. ”Tämä kauhea tragedia on melkein liikaa kestettäväksi.”

Molemmat yhtyeet julkaisivat suruvalittelunsa Facebook-tileillään, viestit ovat luettavissa kokonaisuudessaan alta.

Avenged Sevenfold, Disturbed ja Chevelle saapuvat myös Suomeen 7. maaliskuuta, kun kiertue pysähtyy Helsingissä Hartwall areenalla.

Lisää luettavaa