Kuuntele kevätsunnuntaina Fear of Dominationin ”adrenaliininarkkarien” uusi single

13.03.2016

Nurmijärveläinen shokkimetalli-ihme Fear of Domination on laskenut ilmoille toisen singlen tulevalta Atlas-albumiltaan. Syntikkavoittoista industriaalia tihkuva Adrenaline kertoo laulaja Saku Solinin mukaan kokonaisen tarinan:

– Tarinana Adrenaline on niin puhdasta Fear of Dominationia kuin mahdollista. Mekin olemme adrenaliiniaddikteja, jotka rakastavat livekeikkojen tuomaa huumaa. Jos kurkkaat verhon taakse, näet ihmisen, jolla ei ole lainkaan värejä, makua tai toivoa elämässään. Siksi hän vastahakoisesti imee niitä muilta ihmisiltä, jotta hän saisi edes hieman sitä kultaista adrenaliinia, tunteakseen elävänsä.

Kitaristi Johannes Niemi lisää tähän vielä:

– Kaikessa synkkyydessään se jatkaa maailmanlopun teemaamme, mutta siinä on mukava, eloisa ja värikäs kertosäe.

Atlas-levyn julkaisu siirtyi alkuperäisestä päivämäärästä 11.3. myöhemmäksi, koska bändin ja ensimmäisen miksaajan näkemykset eivät käyneet yksiin. Uusi miksaaja kuitenkin löytyi Electric Fox Studion Tuomas Kokon muodossa, ja levyä voi odottaa ulos parin viikon sisällä.

– Olimme aivan hämmästyneitä, kun kuulimme lopputulokset. Nyt löysimme haluamamme soundin. Tämä vittu rokkaa!, sanoo Niemi.

Lisää luettavaa