”Kuvottava kappale” – Geezer Butler sanoo vihaavansa Cardi B:n megahittiä

WAP saa Black Sabbath -basistin veren kiehumaan.

10.11.2020

Geezer Butler sanoo tuoreessa Kerrang!-lehden haastattelussa, että Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin elokuussa julkaistu, striimausennätyksiä rikkonut hittisingle WAP saa Black Sabbath -basistin näkemään punaista. Butler totesi asian sivuhuomautuksena, kun lehden haastattelussa keskusteltiin basistin G/Z/R-soolobändin kappaleesta Unspeakable Elvis.

”[Unspeakable Elvis] kertoo siitä, että aina kun syntyy jotain uutta musiikkia, se nähdään paholaisen musiikkina. Kun Elvis tuli kaikki sanoivat hänen olevan itse Saatana, mutta sitten hänestä tulikin 60- ja 70-luvulla Amerikan kansallisaarre. Niin käy aina kun joku uusi musiikkiaalto rantautuu. Luonnollisesti niin kävi metallimusiikille – kristityt sekosivat täysin, kun Sabbath tuli. Sama rap-musiikin kanssa, ihmiset olivat heti hyökkäyskannalla tiettyjen sanojen vuoksi, joita räppärit käyttivät”, Butler toteaa.

”Mutta täytyy kyllä sanoa, että Cardi B:n WAP ottaa minuakin päähän. Se on kuvottava kappale.”

Vahvasti mielipiteitä jakava WAP, joka on lyhenne sanoista Wet-Ass Pussy, on toisten mielestä voimaannuttava feministinen anthem, mutta se on saanut osakseen myös paljon kritiikkiä suorasukaisen ja roisin seksuaalisista sanoituksistaan.

”Eräs ystäväni ei tiennyt, mistä siinä kappaleessa lauletaan, mutta hänen 10-vuotias tyttönsä lauloi sitä! Olin todella hämmentynyt. Jos tuollaisen kappaleen laittaa levylle, se on vielä ihan okei. Mutta että sellaisen julkaisee singlenä? Se on hieman liikaa”, Butler sanoo.

”Mutta toisaalta, minä olenkin tällainen 71-vuotias vanha kurppa!”

Lisää luettavaa