”Kyllä persläpi toisen tuntee” – Chris Barnes ja Dave Mustaine kävivät hämmentävää sanasotaa Twitterissä

Sanailu sai alkunsa Metal Blade -levy-yhtiö Brian Slagelin kommentista.

Megadeth ja Six Feet Under -nokkamiehet sanailevat somessa.

Sosiaalisen median välityksellä riiteleminen on raskaamman musiikin edustajien keskuudessa suht harvinaista, jos verrataan vaikka hip hop ja rap-maailmaan. Vaan osataan sitä tarpeen(?) vaatiessa myös heviosastolla ja tämän viikon hämmentävimmästä sananvaihdosta vastaavat Megadeth-liideri Dave Mustaine ja Six Feet Under -korisija Chris Barnes.

Kaikki lähti liikkeelle Metal Blade -levy-yhtiön Brian Slagelin julkaisemasta For the Sake of Heaviness -historiikista, jossa tämä kertoo yhtiön monista vaiheista. Slagel muun muassa toteaa, että ainoa asia, joka häntä on todella jäänyt harmittamaan, on se, ettei hän onnistunut aikanaan nappaamaan Megadethia talliinsa vaan tämä teki sopimuksen Combat-lafkan kanssa. Slagelin mukaan hän olisi tarjonnut Megadethille 7 000 dollarin diiliä, mutta Combat vei voiton lyömällä tiskiin tonnin enemmän.

Mustaine kuitenkin kommentoi Twitterissä asiaa todeten, että ”jos väite meille tarjotusta 7 000 dollarista on linjassa muun kirjan kanssa, toivottavasti se löytyy fiktio-kategoriasta”. Slagel vastasi Mustainelle pahoitellen asiaa ja sanoi muistinsa tehneen tässä kohtaa tepposet. Mustaine leppyi ja toivotti Slagelille ja tämän kirjalle hyvää jatkoa, kunhan kyseinen kohta Megadethista vain otetaan pois tulevissa painoksissa.

Kaikki näytti siis olevan hyvin ja rauhallisesti, kunnes Chris Barnes tuli, sanoi hold my beer ja alkoi tykitellä Mustainen suuntaan puolustaen Slagelia, jonka tallissa Six Feet Under on ollut vuodesta 1995. Barnes totesi Twitterissä, notta ”te sir olette VITUN PERSEREIKÄ”, osoittaen sanansa Mustainelle. Tähänpä Mustaine loihe lausumahan vastaukseksi: ”Kyllä persläpi toisen tuntee”. Tähän Barnes vastasi puolestaan: ”Kenties, mutta sinä olet persereikien kuningas, nauti valtaistuimestasi”.

Sanailua jatkui puolin ja toisin, kunnes Mustaine Barnesin julkaiseman kuvan perusteella blokkasi tämän tililtään. Sillä lailla pojat!