Lähiöbotoxilta uusi melodisempaa otetta esittelevä single – yhtye liittyy Ranka Kustannuksen riveihin

"Rock ja metalli on Suomessa vuosia kaivannut Lähiöbotoxin kaltaista uudistajaa", toteaa Ranka Kustannusta luotsaava Riku Pääkkönen.

23.02.2024

Itähelsinkiläinen heviä ja räppiä yhdistelevä Lähiöbotox on allekirjoittanut levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa. Molemmat osapuolet kertovat odottavansa yhteistyötä innostuneina.

”Rock ja metalli on Suomessa vuosia kaivannut Lähiöbotoxin kaltaista uudistajaa. Genret ovat nojanneet menneeseen ja suosio on ollut tasaisessa laskussa. Lähiöbotox on yhtye, joka voi tuoda rockin pariin aivan uuden yleisön”, kommentoi Ranka Kustannusta luotsaava Riku Pääkkönen.

Yhtye on tänään julkaissut myös uuden singlen Ei toivoa, joka esittelee bändin uutta melodisempaa otetta. Kuuntele single alta.

Lähiöbotoxin riehakasta livemeininkiä pääsee kevään aikana todistamaan muun muassa Tampereen Yo-talolla (29.3.) sekä MeriHelvetti-risteilyllä (13.4.). Kesällä yhtyeen voi nähdä esimerkiksi Seinäjoen Provinssissa sekä Turun Metallivuoressa. Keikkakalenteriin on tulossa lisäyksiä kevään mittaan.

Lisää luettavaa