Lamb of God -nokkamies selvisi säikähdyksellä liikenneonnettomuudesta – Ripittää kolaroinutta kuskia Instagramissa

11.07.2016

Lamb of God -laulaja Randy Blythe postasi viikonloppuna Instagramiin sarjan kuvia, jotka on otettu 9. heinäkuuta Oklahomassa. Tien päällä ollut Blythe ystävineen oli joutunut liikenneonnettomuuteen, kun maasturi oli törmännyt matkalaisten vuokraamaan perävaunuun.

”Kuuntele minua tyttö: tällä melkein tapoit itsesi, minut, kaksi ystävääni, koiramme, toisen kuskin sekä kolme ystävääsi”, Blythe purkautuu ensimmäisessä kuvassa, jossa näkyy kyljellään oleva maasturi.

”Olimme parkkeeranneet tien sivuun ja katsoimme, kun jyräsit perävaunumme läpi. Näky oli kuin hidastetusta kauhuelokuvasta: levitit kuolettavat siipesi ja lensit korkealle ilmaan kohti meitä, ennen kuin rysähdit alas. Sitä ennen olit jo osunut toiseen maasturiin.”

”Olimme keskellä ei-mitään, avoimella suoralla, jossa on hyvä näkyvyys useamman mailin päähän. Miten et voinut nähdä meitä? Kuinka kovaa oikein ajoit, kun törmäsit kahteen kulkupeliin ja silti auto lensi huimassa kaaressa? Olimme pysähtyneet reilusti tien sivuun ja maasturi, johon törmäsit, ajoi korkeintaan 3 mailin tuntivauhtia. Me näimme toisemme – jostain syystä sinä et nähnyt meitä kumpaakaan”, Blythe jatkaa ripittämistä viiden kuvan verran.

”Olitko kännissä? Pilvessä? Tuijotitko puhelintasi? Vai etkö vain katsonut eteesi? Kuuntele minua tarkasti, oi tyttö joka melkein tapoit meidät ja kuuntelekin vitun tarkasti: minä olin joskus aivan kuin sitä, vastuuton ja välinpitämätön. Onnekseni en ikinä törmäillyt, mikä on suoranainen ihme. Olin onnekas mutta tajusin parantaa tapani ennen kuin onneni loppui.”

”Sinä olit myös onnekas tänään, sillä kaikki jäivät henkiin. Joten ymmärrä tämä, mitä yritän sinulle sanoa. Olet saanut toisen mahdollisuuden. Toivottavasti otat tästä opiksesi”, Blythe päättää kuvasarjan, joka on merkitty myös hashtagilla ”laittakaa se vitun puhelin pois kun ajatte, kusipäät”.

Lisää luettavaa