Lapsia raiskannutta ex-Lostprophets -laulajaa puukotettiin hengenvaarallisesti vankilassa – ”Hän on onnekas, jos jää henkiin”

Teot ja seuraukset.

06.08.2023

Pedofiliasta tuomittu entinen Lostprophets-yhtyeen laulaja Ian Watkins on saanut vankilassa puukosta.

Watkins tuomittiin lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista 35-vuoden vankilatuomioon Yorkshiren His Majesty’s Prison Wakefieldiin, eli niin kutsuttuun Monster Mansioniin vuonna 2013. Watkins oli muun muassa yrittänyt raiskata vauvan ja saada tämän riippuvaiseksi amfetamiinista. Lisäksi tämä oli saanut joitakin häiriintyneitä fanejaan tekemään lapsilleen seksuaalisia tekoja samalla kun hän katseli tapahtumia Skypen välityksellä, ja myöhemmin naiset olivat myös tuoneet lapsiaan Watkinsin hyväksikäytettäviksi.

Elokuun 5. päivä kolme muuta vankia olivat ottaneet Watkinsin kiinni ja pahoinpidelleet tätä sekä hakkaamalla että teräasein noin kuusi tuntia, ennen kuin vartijat olivat vapauttaneet hänet. Watkins kiidätettiin sairaalaan hengenvaarallisessa tilassa. Mirror paljastaa nimettömän lähteen kertoneen, että Watkinsin täytyy olla todella onnekas, mikäli selviytyy hyökkäyksestä.

Fingers crossed, niin kuin sanotaan.

Lisää luettavaa