Laulu tuntemattoman katseesta ja äkillisesti syntyvästä jännitteestä – Enter Rana liikkuu sulavasti vaihtoehtorockin ja post-rockin rajapinnassa

Yhtye aktivoituu taas luovan tauon jälkeen.

31.05.2019

Savonlinnasta kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt Enter Rana on tänään julkaissut Our Bloom -nimisen singlen, joka liikkuu hienosti vaihtoehtorockin ja maalailevan post-rockin rajapinnassa.

Our Bloom kertoo ohikiitävästä hetkestä, tuntemattoman katseesta, arvaamattomasta ja äkillisesti syttyvästä jännitteestä, johon jää kiinni ja jonka antaa elää ja kasvaa mielessään,  – samalla kamppaillen oman moraalinsa ja yhdessä jonkun toisen kanssa asetettujen sääntöjen rajoilla”, bändi kuvailee.

Our Bloom on yhtyeen ensimmäinen julkaisu sitten vuoden 2016 ilmestyneen I-ep:n, jonka myötä yhtye pääsi muun muassa Emergenza-bändikilpailun finaaliin Saksaan ja YleX-radiokanavan Nosteessa-artistiksi.

Viime vuodet bändi on viettänyt miehistönvaihdoksista johtunutta luovaa taukoa, mutta on nyt aktivoitunut uudelleen kahden uuden kitaristin voimin. Uutta musiikkia onkin tarjolla lisää jälleen alkusyksystä.

Lisää luettavaa