Lemmy Kilmisteristä tehdään elämäkertaelokuva – tuotanto alkaa ensi vuonna

Lemmy-dokkarin ohjaaja jälleen puikoissa.

17.06.2020

Legendaarisen Motörhead-yhtyeen vieläkin legendaarisemmasta nokkamies Lemmy Kilmisteristä ollaan jo jonkun aikaa kaavailtu elämäkertaelokuvan kohdetta – asiaa väläyteltiin yhtyeen some-kanavissa jo pari vuotta sitten. Nyt suunnitelmat ovat konkretisoitumassa ja elokuva menee tuotantoon ensi vuoden alussa, mikäli koronarajoitukset sen vain sallivat, kertoo Deadline.

Elokuvan ohjaa Greg Olliver, joka teki kymmenen vuotta sitten ilmestyneen Lemmy-dokumenttielokuvan. Elokuvan on käsikirjoittanut Medeni Griffiths. Elokuvan tuottaa VMI Worldwiden Andre Relis ja Damon Lane. Motörheadin manageri Todd Singerman ja Steffan Chirazi toimivat vastaavina tuottajina.

”Kaikki tarinat mitä olet Lemmystä kuullut, ovat hyvin pitkälti totta. Ei sen vuoksi, että hän olisi seurannut rock ’n’ roll -kliseitä, vaan koska hän loi ne. Punaista Marlboroa ja Jack Daniel’sia aamupalaksi, spiidiä lounaaksi – kaikki se on totta. Mutta kaiken sen takana oli mielenkiintoinen, monimutkainen ja leijonasydäminen mies, joka pysyi valitsemallaan tiellä eikä koskaan lakannut soittamasta musiikkia, joka teki hänet onnelliseksi. Tätä elämäkertaa on työstetty huolella vuodesta 2013 saakka, jotta se pysyy uskollisena Lemmylle, Motörheadin Phil Campbellille ja Mikkey Deelle sekä muille, joilla oli iso rooli Lemmyn elämässä. Tästä elokuvasta he voivat olla ylpeitä”, ohjaaja Olliver hehkuttaa.

Lisää luettavaa