Lemmy, Ron Jeremy, Tracii Gun… – uudella Jyrki 69 -videolla vilahtelee kovin kuuluisia vampyyreja

Bloodlust on The 69 Eyes -laulajan soolodebyytin toinen single.

22.06.2017

The 69 Eyes -yhtyeen laulajan parhaiten tunnettu Jyrki 69 julkaisee perjantaina 23. kesäkuuta ensimmäisen sooloalbuminsa Helsinki Vampire. Gootti- ja kauhuteemoissa pyöritään siis vahvasti ja sen osoittaa myös Sunset Society -kauhuelokuvan pätkistä koottu Bloodlust-musiikkivideo.

Sunset Society on keväällä 2018 julkaistava Sunset Stripille sijoittuva vampyyrielokuva. Leffassa nähdään lukuisia julkimoita vampyyrihampaat suussaan; mukana on muuan muassa Guns N’ Roses -kosketinsoittaja Dizzy Reed, L.A. Guns -kitaristi Tracii Guns sekä aikuisviihdelegenda Ron Jeremy. Kaikkein erikoisin elokuvan cameoista on kuitenkin edesmenneellä Motörhead-nokkamies Lemmy Kilmisterillä, joka ehti näytellä omat osuutensa noin vuosi ennen kuolemaansa.

”Luonnollisesti Motörhead on ollut enemmän kuin musiikillinen inspiraatio. Lemmy symboloi kokonaista elämäntapaa. Elämästä on yhtäkkiä tullut paljon raskaampaa, kun näköpiirissä ei ole enää uutta Motörhead-levyä tai -kiertuetta”, Jyrki 69 toteaa Rolling Stone -lehdessä.

Lisää luettavaa