Lemmyn tuhkat jaettiin tämän läheisimmille ystäville koristelluissa luodeissa – ”Silmäni kostuivat”

Juontaja Riki Rachtman esitteli hiljattain saamaansa muistoesinettä sosiaalisessa mediassa.

23.03.2021

Kun Motörhead-nokkamies, legendaarinen Lemmy Kilmister kuoli, hänet tuhkattiin ja hänen tuhkansa säilyttiin pieniin luoteihin, jotka sitten toimitettiin tämän läheisimmille ystäville. Yksi heistä oli MTV:n Headbanger’s Ball -juontajana tunnetuksi tullut Riki Rachtman, joka julkaisi Twitterissä kuvan juuri saamaansa muistoesinettä.

”Tänään sain luodin. Silmäni kostuivat, kirjaimellisesti”, Rachtman kirjoitti kuvan saatteeksi.

Luodin kylkeen on kaiverrettu teksti ”Lemmy” ja se on pakattu rasiaan. Rasian mukana toimitettiin myös saatekirje, josta tennispelaaja Pat Cash julkaisi taannoin kuvan Instagram-tilillään. Hänen kuvaamansa luoti kuuluu urheilijan ystävälle, Ugly Kid Joen Whitfield Cranelle.

”Tiedämme, että Lemmy tunsi monia tyyppejä, mutta vain harvaa hän piti ystävänään ja vielä harvempia perheenään. Koska olet yksi heistä, haluamme jakaa palan hänestä kanssasi. Lemmy kosketti meidän elämäämme tavalla, jota kukaan meistä ei voi koskaan unohtaa, mutta nyt kun sinulla on hänen tuhkaansa, tiedät, että sinulla on mukanasi paljon enemmän kuin vain pelkkiä muistoja. Hän oli Lemmy ja hän soitti rock ’n’ rollia. Älä unohda häntä”, luodin mukana toimitetussa saatekirjeessä lukee.

https://www.instagram.com/p/B9FAFoZAuOb

Lisää luettavaa