LG Petrov tulevasta Entombed A.D. -levystä: ”Se on old schoolia, mutta uudella, tuoreella tavalla”

Bowels of Earth näkee päivänvalon 30. elokuuta.

15.08.2019

Death metal -partio Entombed A.D. julkaisee kuun lopussa uuden Bowels of Earth -pitkäsoittonsa. Nokkamies LG Petrov kuvaili uutta tuotosta hiljattain Agoraphobic Newsin haastattelussa ja vaikuttaa olevan erittäin tyytyväinen aikaansaannokseen.

”Meillä oli uusia inspiraationlähteitä. Meillä on uusi kitaristi (vuonna 2015 liittynyt Guilherme Miranda), meillä on uusi basisti. Guilherme toi mukanaan uusia näkökulmia asioihin ja toinen kitara antaa aggressiivisemman fiiliksen. Mielestäni se on old schoolia, mutta uudella, tuoreella tavalla. Olemme todella, todella tyytyväisiä siihen. Mielestäni se on hyvin energinen”, Petrov hehkuttaa.

Bowels of Earthin rajoitettu digipak-versio sisältää coverversion Motörheadin Back at the Funny Farmista, joka löytyy Lemmyn ja kumppanien vuonna 1983 tekemältä Another Perfect Day -levyltä. Petrov kertoo kyseisen levyn olevan hänelle erityisen läheinen.

”Se oli ensimmäinen ostamani heavy metal -vinyyli ja mielestäni yksi Motörheadin aliarvostetuimmista levyistä. Oli mahtavaa tehdä siitä oma versio, saa nähdä, mitä ihmiset pitävät siitä. Lemmyä ja Motörheadia paremmaksi on vaikea pistää, mutta pakkohan se on kokeilla.”

Entombed A.D. nähdään yhdessä Baestin ja Abortedin kanssa Helsingin On the Rocksissa 27. lokakuuta.

Lisää luettavaa