Live Nation varoittaa Slipknot-faneja epämääräisestä sivustosta – ”Ei ole mitään tekemistä artistin eikä tapahtumajärjestäjän kanssa”

Bändin ensi vuoden keikkojen tietoja ei ole vielä virallisesti vahvistettu.

25.07.2019

Slipknot tiedotti hiljattain lähtevänsä ensi vuonna taas Euroopan-kiertueelle, joka ulottuu myös Suomeen asti. Toistaiseksi mitään tarkempia tietoja kuten keikkapaikkoja tai päivämääriä ei ole vahvistettu sen enempää.

Muun muassa Facebookiin on kuitenkin nyt ilmaantunut epämääräisten sivustojen luomia Slipknot-tapahtumia siinä määrin, että tapahtumajärjestäjä Live Nation on katsonut parhaaksi muistuttaa faneja, ettei näihin tietoihin kannata luottaa eikä varsinkaan ostaa niiden kautta lippuja. Live Nationin mukaan erityisesti Europe Top Events -sivuston luomien tapahtumien suhteen kannattaa olla erityisen tarkka.

”Heillä ei ole mitään tekemistä artistin eikä tapahtumajärjestäjän kanssa. Heidän lipunmyyntilinkkinsä johtavat sivustolle, jossa jälleenmyydään ylihintaisia konserttilippuja, eikä myytyjä lippuja ole edes välttämättä olemassa”, Live Nation tiedottaa.

”Kyseinen yhteisö on luonut tapahtumia muun muassa Slipknotin vuonna 2020 tulevalle kiertueelle. Europe Top Eventsin luomissa Facebook-tapahtumissa esitetyt päivämäärät tai paikat eivät pidä paikkaansa. Kiertueen päivämääriä, paikkoja tai lipputietoja ei ole vielä julkistettu.”

”Meidän (Live Nation) ja / tai artistin sivuilta saat aina viimeisimmän, luotettavan tiedon sekä pääset viralliselle lipunmyyntisivustolle”, tapahtumajärjestäjä muistuttaa.

Lisää luettavaa