Loppuvuodesta Suomeen saapuva Helloweenin klassikkokokoonpano käväisi myös studiossa – tällaista jälkeä siellä syntyi

Kurpitsat, yhtykää!

13.10.2017

Saksan power metal -ylpeys Helloween kiertää loppuvuodesta maailmaa klassiseen miehitykseen kuuluneiden Michael Kisken ja Kai Hansenin kanssa. Kiertueen kynnyksellä faneja hemmotellaan uudella kappaleella, jonka reunion-kiertueen kokoonpano on tehnyt varta vasten tätä tapahtumaa varten. Pumpkins United -kappaleen voi käydä lataamassa itselleen ilmaiseksi yhtyeen verkkosivuilta – tai toki kuunnella myös suoratoistopalveluista.

”Tänä vuonna joulu ja uusivuosi tapahtuvat jo lokakuussa, sillä osuvasti nimetty Pumpkins United on sekoitus kaikkea sitä, mikä on tehnyt bändistä maailmankuulun ja oman alagenren tienraivaajan: voimariffejä, kolmeosainen kitarasoolo, tuplabasarimyrskyä sekä kaiken yllä leijuvat melodiset kertosäkeet, jonka laulaa kaikki bändin historiassa vaikuttaneet kolme laulajaa! Tämä biisi on siis maximaalinen ’UNITED’-tunne ja haave, jonka tuskin kukaan uskoi koskaan toteutuvan”, yhtye hehkuttaa.

Suomeen Pumpkins United -kiertue saapuu 30. marraskuuta, jolloin kurpitsapäät nousevat lavalle Helsingin Jäähallin Black Boxissa.

Lisää luettavaa