Lordi paljasti suuruudenhullut suunnitelmansa julkaista läjän uusia levyjä samanaikaisesti – ”Viisi on jo valmiina…”

Hirviöbändi aikoo julkaista kaikkiaan seitsemän (!) uutta albumia yhdellä kertaa.

07.04.2021

Lordi-yhtye tiedottaa sosiaalisessa mediassaan todella ainutlaatuisesta ja erikoisesta suunnitelmasta julkaista tulevana syksynä samanaikaisesti seitsemän – kyllä, seitsemän – uutta pitkäsoittoa. Eikä kyseessä ole mistään jokaisen bändin jäsenen omasta soololevystä (kuten KISS aikoinaan teki), vaan seitsemästä koko bändin voimin tehdystä albumista.

Hirviöbändin nokkamies Tomi ”Mr. Lordi” Putaansuu avasi Blabbermouthissa tämän älyttömältä kuulostavan idean taustaa, joka itse asiassa käy lopulta ihmeen hyvin järkeen:

”Kun Killectour-kiertueemme loppui hyvin lyhyeen vuosi sitten, tajusin, että meidän täytyy jollain tavalla käyttää hyödyksi tämä saamamme ylimääräinen aika. Oli selvää, että täytyy alkaa suunnitella seuraavaa levyä, vaikka Killectionin julkaisusta ei ollut kulunut vielä kahta kuukauttakaan. Pohdin, että kaikkein tylsintä olisi julkaista sen levyn jälkeen taas yksi tavallinen Lordi-levy lisää. Ja vaikka pidinkin siitä, miten jokainen Killectionin kappale kirjoitettiin, äänitettiin ja tuotettiin eri tyylillä, olisi ollut yhtä tylsää tehdä sille suora jatko-osa”, Putaansuu kertoo.

”Koska Killection oli fiktiivinen kokoelma levyistä, joita ei ole olemassa, sain idean äänittää ja julkaista nämä levyt. Halloweenina 2021 nämä mielikuvituslevyt ovatkin oikeasti olemassa – ainakin suurimmalta osin, sillä alkuperäinen ideani oli tehdä 10 levyä, mutta levy-yhtiöstä todettiin, että se on hulluutta. Mutta seitsemän oli luku, jota he eivät pitäneet ihan yhtä hulluna, haha!”

”Jokainen levy tulee kuulostamaan keskenään erilaiselta ja ne noudattavat eri tyylejä ja kuviteltuja aikakausia Killectionin aikajanalta. Levyistä viisi on jo valmiina ja kuudes on jo työn alla.”

Että sillä lailla. Siinäpä on sitten kovimmallekin fanille hetkeksi purtavaa, kun nämä seitsemän pitkäsoittoa sieltä putkahtavat yhtä aikaa maailmaan. Osviittaa tulevien levyjen tyyleistä voi ottaa kuuntelemalla tämän mainitun Killection-levyn vaikkapa tuosta alta:

Lisää luettavaa