Lyöpä vauva kerran vielä – Tenacious D laittoi Britney Spearsin megahitin uuteen uskoon

Kun cover päihittää alkuperäisen biisin.

09.03.2024

Yhdeksänkymmentäluvulla perustettu yhdysvaltalainen huumorirokkiyhtye Tenacious D on laittanut Britney Spearsin läpimurtohitti …Baby One More Timen uuteen uskoon.

Vuonna 1998 julkaistu kappale oli ensimmäinen single Spearsin samannimiseltä debyyttialbumilta, ja se räjäytti pajatson välittömästi ilmestyttyään. Biisi ampui listaykköseksi kymmenissä maissa ympäri mailman, Suomi mukaan lukien, ja se on eräs kaikkien aikojen eniten myydyistä singleistä.

Tenacious D:n muodostavat muusikko-näyttelijä Kyle Gass sekä useista Hollywood-elokuvista tuttu Jack Black. Black on antanut äänensä muun muassa Kung Fu Panda -elokuvasarjan pääroolissa nähtävälle, hiukan laiskansutjakalle ja tohelolle Po-pandalle, josta kehittyy sarjan edetessä sankarillinen pelastaja omalla omintakeisella tyylillään.

Kuluvan kuun 22. päivä saa ensi-iltansa sarjan uusin osa Kung Fu Panda 4, jossa tämä riemastuttava coverbiisi kuullaan. Tenacious D:n vedolle on tehty myös oma musiikkivideo, joka on tuuheanaan häikäiseviä koreografioita sekä huippunäyttelijöitä Dustin Hoffmanista lähtien. Erityisesti 54-vuotiaan Blackin sulokasta liikehdintää ja hyppypotkuja on tarjolla niin että silmät vettyvät.

Voit katsoa pätkän alta.

Lisää luettavaa