Machine Headin keikka päättyi erikoisella ja raisulla tavalla: mies iskettiin moshpitissä showpainiotteella tajuttomaksi

Mies kuitenkin käveli lopulta omin jaloin ambulanssiin.

Kuva: Albert Tatlock

Machine Headin keikoilla on totuttu näkemään varsin villiä menoa, mutta 13. toukokuuta Englannin Southamptonissa karkasi yleisössä jollain mopo käsistä pahemman kerran. Moshpitissä bailannut Dan Giles paiskattiin maahan sillä seurauksella, että tämä menetti tajuntansa noin 45 minuutiksi ja keikka jouduttiin keskeyttämään. Lopulta koko konsertti jäi kesken tiukan soittoajan tultua päätökseen ambulanssia odotellessa.

Yhtyeen nokkamies Robb Flynn kertoi välikohtauksesta bändin Facebook-sivuilla. Flynn toteaa useiden silminnäkijöiden nähneen, miten tuntematon mies nosti Gilesin ilmaan ja paiskasi tämän showpainista tutulla liikkeellä pää edellä lattiaan. Ambulanssin tuloa jouduttiin odottamaan 90 minuuttia, mutta kaikeksi onneksi Giles käveli lopulta omin jaloin lääkintähenkilökunnan hoidettavaksi.

”Kun sanon, ettei Machine Head millään tavalla hyväksy tällaista WWE-tyyppistä toimintaa keikoillaan, se on vittu lievästi ilmaistu. Tiedämme, että keikkamme ovat rankkoja ja pittaaminen, hyppiminen ja negatiivisen energian purkaminen positiivisella tavalla on osa hauskuutta. En edes osaa sanoa, kuinka monta ’sotavammaa’ olen itse nuorena saanut piteistä, mutta olen ylpeä niistä jokaisesta”, Flynn kirjoittaa.

”Mutta circle pitin kirjoittamaton sääntö on, että kaatuneet nostetaan ylös. Veljistä pidetään huolta! Muistutan tästä asiasta usein ennen kuin aloitan jättimäisen pitin. Pitäisi siis olla itsestään selvää, että toisen nostaminen ja pää edellä maahan paiskaaminen on todella vitun typerää! En voi uskoa, että noin tehnyt tyyppi on fani tai joku, joka käy säännöllisesti metallikeikoilla. Pikemminkin vain joku persläpi, joka haluaa haastaa riitaa.”

SOUTHAMPTON INJURY UPDATE:Robb here: The man on the floor is Dan Giles, Dan was severely injured at last nights show…

Posted by Machine Head on Monday, 14 May 2018