Machine Headin Robb Flynn: ”En koskaan enää tule tekemään uutta Burn My Eyes -levyä”

Robb Flynn ei ymmärrä niitä faneja, jotka haluavat bändin tekevän täysin samaa musiikkia kuin reilut 20 vuotta sitten.

08.01.2018

Tammikuun lopussa uuden Catharsis-pitkäsoittonsa julkaisevan Machine Headin johtohahmo Robb Flynn puhui hollantilaisessa FaceCulturen haastattelussa yhtyeen musiikillisesti kehityksestä ja totesi, ettei ymmärrä niitä, jotka edelleen haluavat bändin tekevän samanlaista materiaalia kuin vuoden 1994 debyyttialbumilla.

– En koskaan enää tule tekemään uutta Burn My Eyes -levyä. En ole enää 24, myy huumeita ja elä kadulla. En voi palata niihin aikoihin, minä en tule koskaan olemaan se sama tyyppi. Eikä siinä ole mitään väärää. Olen nyt eri ihminen, joten kirjoitan eri näkökulmasta. Teen biisejä siitä, millaisena näen maailman nyt. Olen muuttunut, olen kasvanut ja luulen, että fanimme ovat tehneet sitä kanssamme. Tiedän, että me, kuten kaikki muutkin bändit, olemme menettäneet osan faneista matkalla, mutta olemme saaneet myös paljon enemmän uusia, Flynn toteaa.

– Moni haluaa meidän tekevän uuden Burn My Eyesin, mutta miten huijausta se olisi, uskotella että olen taas 24-vuotias? En minä voi vittu niin tehdä. Se olisi todella typerää ja luultavasti korneinta paskaa ikinä. Joten keskityn oman juttuni tekemiseen. Olen artisti ja toivon, että ihmiset vain seuraisivat minua kaninkoloon. Jos eivät seuraa, sekin on ihan ok.

Lisää luettavaa