Maineikas brittifestivaali peruttu koronatilanteen vuoksi – Downloadia ei järjestetä tänä kesänä

Doningtonissa ei raikaa rokki kesäkuun puolivälissä.

26.03.2020

Englannin Donington Parkissa järjestettävä maineikas rock- ja metalliväen festivaali Download tiedottaa, että festivaali on tämän kesän osalta peruttu koronapandemian vuoksi. Festivaalin oli tarkoitus tapahtua 12.-14. kesäkuuta ja sen pääesiintyjiksi oli kiinnitetty Iron Maiden (kuvassa), System of a Down ja KISS.

”Olemme seuranneet tiiviisti tätä tilannetta ja on tullut selväksi, ettei festivaalia voida tänä vuonna järjestää. Emme ole tehneet tätä päätöstä kevyin perustein ja olemme enemmän kuin pettyneitä. Suuret ja sydämelliset pahoittelut teille kaikille – yritimme todella saada asioita järjestymään”, järjestäjät tiedottavat ja lisäävät, että festivaali tulee taas ensi vuonna.

Download on ensimmäisiä isoja kesäfestivaaleja, jotka on nyt peruttu koronaviruksen vuoksi. Saa nähdä, mitä Suomessa tulee tapahtumaan – kesäkuun lopussa vietettävä Puolangan LankaFest jo ilmoitti peruuntumisestaan, joten kuumat paikat alkavat olla varsinkin Rockfestillä, Sidewaysilla, Nummirockilla, Provinssilla ja muilla kesän alkupuoliskon festareilla. Seuraamme luonnollisesti tilannetta.

Lisää luettavaa