Manowarissa taas kokoonpanomuutoksia – kiertuekitaristiksi pestattiin legendaarinen tiluttaja

Todella mielenkiintoinen kombo.

05.09.2022

Sankarihevisuuruus Manowarissa viime vuosina soittanut kitaristi Evandro ”EV” Martel ilmoitti sosiaalisen median välityksellä jättävänsä yhtyeen tulevan Crushing the Enemies of Metal -kiertueen väliin henkilökohtaisista syistä.

”Rakastamme ja kunnioitamme EV:tä ja tuemme häntä päätöksessään. Hän on todellinen veli ja tulemme aina jakamaan uskomattomia yhteisiä muistoja”, kommentoi Manowar-johtaja Joey DeMaio.

Useita bändin klassikkoalbumeja juhlistavalle kiertueelle, jonka tiimoilta yhtye saapuu myös Suomeen, on bändi pestannut kitaristiksi legendaarisen Michael Angelo Bation, joka on tullut tunnetuksi Nitro-yhtyeen tiluttajana.

”Olemme tunteneet Michaelin jo vuosia ja olemme aina ihailleet hänen töitään. Hänen tekniikkansa on uskomaton. Kun kutsuimme hänet jammailemaan kanssamme, soitimme yhdessä valon nopeudella. Palaset loksahtivat heti paikoilleen”, DeMaio kehuu.

”En voisi olla innostuneempi! Rakastan metallia enemmän kuin mitään muuta eikä mikään ole enempää metal kuin Manowar!” hehkuttelee puolestaan Batio.

Manowar konsertoi Espoon Metro-areenalla 1. helmikuuta 2023.

Lisää luettavaa