Marilyn Manson mukana Stephen King -minisarjassa – äänitti myös The Doors -lainan soundtrackille

Mansonilla riittää hommia niin muusikkona kuin näyttelijänä.

09.07.2019

Shokkirokkari Marilyn Manson pitää itsensä tätä nykyä kiireisenä miehenä paitsi studiossa myös kameroiden edessä. Manson työstää parhaillaan uutta pitkäsoittoa outlaw country -suuruus Shooter Jenningsin kanssa ja mies nähdään myös HBO:n The New Pope -sarjan tulevalla tuotantokaudella.

Tuoreessa Revolver-lehden haastattelussa Manson paljastaa lisäksi olevansa myös mukana kauhukirjailijalegendan teokseen pohjautuvassa minisarjassa niin näyttelijän kuin muusikon ominaisuudessa.

”Shooter ja minä teimme coverin The Doorsin The End -kappaleesta Stephen Kingin The Stand -minisarjaa varten, jossa tulen myös näyttelemään. Sillä itse asiassa potkaistiin käyntiin koko tämän levyn äänitykset ja sitä kautta lähdimme myös kokeilemaan erilaisia juttuja”, Manson kertoo ja toteaa tulevan levyn olevan erityisen henkilökohtainen.

”Tämän levyn nimen pitäisi olla Marilyn Manson. Olen elämässäni nyt sellaisessa tilassa, että haluan kertoa tarinoita, jotka ovat ikään kuin ajatuksieni vahakabinetti – tutkimus pääni sisäisiin kauhuihin”, Manson kuvailee.

”Yritin maalata sen sanoin ja Shooter puolestaan äänin, jotta kuuntelija näkee ja kuulee kaiken kaipauksen, intohimon ja epätoivon. Se on aika dramaattisesti kuvailtu, mutta levy onkin täynnä draamaa. En lähtisi vertailemaan sitä mihinkään aiempaan levyyni, mutta siinä on mukana vähän kaikkea. Olen viimein onnistunut keskittämään kaiken sen yhteen pisteeseen.”

Lisää luettavaa