Marty Friedman odotti 17 vuotta saadakseen tiettyä snacksia – odotus päättyi lopulta rajuun pettymykseen

Voimia.

17.06.2021

Ex-Megadeth-kitaristi Marty Friedman, joka on asunut Tokiossa vuodesta 2003 lähtien, julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa tämä avautuu kokemastaan suuresta pettymyksestä ja surusta.

”Päivä, jota olen odottanut kaikki nämä 17 vuotta jotka olen Japanissa asunut oli vihdoin täällä: Flamin’ Hot Cheetos -juustonaksut tulivat Japanin markkinoille! Tai niin minä luulin…” Friedman avautuu.

”Ostin pussin ja suurin odotuksin avasin sen, mutta kuten kuvasta näkyy, ne eivät ole punaisia! Tätä osasin jo pelätäkin mutta rukoilin pitkään ja hartaasti pussia avatessani, että nämä Cheetosit olisivat juuri niitä kunnollisia Flamin’ Hot Cheetoseja, jotka me kaikki tunnemme ja joita rakastamme. Surullista kyllä ne eivät olleet.”

”Ne ovat kyllä hyviä naksuja, ei siinä mitään, mutta maku on tyystin erilainen. Ne ovat tavallisia Cheetoseja tulisempia enkä voi valittaa tulisuuden vahvuudesta. Mutta ne ovat väärällä tavalla mausteisia – se on sellaista tyypillistä valkosipuli- ja togarashi-pohjaista tulisuutta, jota löytyy Japanista sadoista muistakin snackseistä. Hot Flamin’ Cheetosit ovat Amerikassa valtavan suosittuja juuri niiden ainutlaatuisen ja koukuttavan maun vuoksi.”

Eikä siinä vielä kaikki:

”Ja kuten näette, näitä syödessä sormet eivät värjäydy punaisiksi! Pelkään pahoin, että japanilaismarkkinoivat varmaan ajattelivat, että kaduilla kulkeminen sormet punaisina näyttää hölmöltä eikä Japanissa kukaan halua sellaista. He ovat varmaankin oikeassa. Mutta punaiset sormet ovat nimenomaan osa koko viehätystä!”

”Todettakoon yhteenvetona, että nämä Cheetosit ovat ihan ok, mutta vain ihan ok. Ne eivä ole murto-osaakaan yhtä maukkaita ja koukuttavia kuin tavalliset Flamin’ Hot Cheetosit.”

Näin siis Japanissa. Voimia Friedmanille näinä vaikeina ja koettelevina aikoina!

Lisää luettavaa