Max Cavalera perusti uuden bändin poikansa kanssa – ”Äärimmäiset ajat vaativat äärimmäistä musiikkia”

Go Ahead and Die on kiinnitetty Nuclear Blastille.

01.02.2021

Max Cavaleralla (ex-Sepultura, Soulfly, Killer Be Killed, Cavalera Conspiracy) on tunnetusti aina monta rautaa tulessa ja projektien määrä sen kun kasvaa. Nyt mies on nimittäin perustanut uuden bändin toiseksi vanhimman lapsensa Igor Amadeus Cavaleran kanssa.

Nuclear Blastille kiinnitetty uusi bändi tottelee nimeä Go Ahead and Die ja sen musiikissa yhdistyvät death ja thrash metaliin. Vaikutteita on haettu myös varhaisesta Celtic Frostista ja punkista. Kitaristi Maxin ja basisti Igorin trion täydentää Khemmis-rumpali Zach Coleman. Debyyttialbumi on jo työn alla.

”Ainutlaatuinen isä-poika -yhteistyö on old school -menoa uudella asenteella. Kipeät riffit, Igorin karskit lyriikat ja Zachin brutaali rummutus inspiroivat minua. Äärimmäiset ajat vaativat äärimmäistä musiikkia!” Max fiilistelee.

”Go Ahead and Dien raskas, brutaali ja vittuuntunut levy tulee nostattamaan hymyn kenen tahansa metallifanin kasvoille. Järkälemäiset riffit ja tämän päivän kauhuista aidolla ’haista vittu’ -asenteella kerrottuna tulevat takuulla jättämään jälkensä ja olemme iloisia, että saamme olla osana tätä matkaa”, hehkutetaan vuorostaan Nuclear Blastilta.

Lisää luettavaa