Medeia-kitaristin Sirkuit Preiker julkaisi debyytti-ep:nsä – julkaisua juhlistetaan uudella videolla

"Mielenterveyttä ja kuolemaa käsittelevä kokonaisuus pohjautuu omiin kokemuksiini eikä siinä peitellä mitään", sanoo Samuli Peltola.

29.04.2022

Medeia-yhtyeestä tuttu Samuli Peltola on tänään julkaissut Sirkuit Preiker -sooloprojektinsa debyytti-ep:n. Sirkuit Preiker -ep yhdistelee äärimmilleen puskettua kuolometallia elektronisiin mausteisiin mitään peittelemättä. Myös levyn teema on tekijälleen erittäin henkilökohtainen ja suorasukainen.

”Itse ep:tä saatika sen teemaa ei varsinaisesti suunniteltu, henkilökohtaisesti katastrofaalisen vuoden jälkeen sanat ja kappaleet muodostuivat ikään kuin itsestään ja lopulta ajallisesti ja tunnelmallisesti toisiinsa liittyviä biisejä oli kasassa lyhytjulkaisun verran. Mielenterveyttä ja kuolemaa käsittelevä kokonaisuus pohjautuu omiin kokemuksiini eikä siinä peitellä mitään. Jokainen kappale on kuin oma diagnoosinsa”, Peltola avaa.

Levyjulkaisun kylkiäisiksi on julkaistu myös uusi musiikkivideo Valtakunta-kappaleelle, joka kertoo nukkumisen mahdottomuudesta ja siihen liittyvistä mielentiloista. Kappaleella vierailee Balance Breach -yhtyeestä tunnettu Aleksi Paasonen ja sen videon voit katsoa tuosta alta.

 

Lisää luettavaa