Meillä kaikilla on omat muistojen palatsimme – Stam1na julkaisi uutta musiikkia liikkuvan kuvan kera

Tuomas Petsalon ohjaama video vie katsojan läpi yhtyeen historian .

15.09.2023

Lemiläinen metalliyhtye Stam1na julkaisee syyskuun 29. päivä 2023 uransa kymmenennen albuminsa. X-levyn on tuottanut Janne Joutsenniemi ja miksannut & masteroinut Grammy -ehdokkuudellakin huomioitu tanskalainen Jacob Hansen (Arch Enemy, Volbeat, Vola).

Levyltä on tänään julkaistu toisena singlelohkaisuna kappale Muistipalatsi videoineen. Videon on ohjannut Tuomas Petsalo, editoinnista vastaa Antti Hyyrynen ja jälkituotannosta Jouni Kallio. Videon pariin pääset tuosta alempaa.

”Meillä kaikilla on omat muistojen palatsimme. Tämä biisi kirskauttaa albumilla esiintyvän aarreaitan ovet auki. Sisällä odottaa laskeutuneen pölyn peittelemää rojua, kulahtanein lakanoin peiteltyjä fiiliksiä ja kullanarvoisia ajatuksia. Ne ovat odottaneet että ne huudettaisiin takaisin henkiin!” Stam1na-solisti Antti Hyyrynen kommentoi.

Helsingin Tennispalatsissa järjestetään 28. syyskuuta ennakkonäytös, jossa soitetaan koko X-albumi alusta loppuun. Myös Stam1nan muusikot ovat paikalla fiilistelemässä uusinta tuotostaan. Toverilehtemme Soundi on järjestänyt kilpailun, jossa voi voittaa itselleen ja kaverilleen pääsyn tähän ennakkonäytökseen.

Lisää luettavaa