Metal Blade -levy-yhtiön pomo Brian Slagel ennustaa metallimaailman seuraavat suuret nimet

Slagel tipauttaa melkoisen listan "nuorta energiaa" tihkuvia metallibändejä.

30.07.2018

Vuonna 1982 perustettu Metal Blade on levy-yhtiö, jonka joukoissa on viihtynyt useampikin vaikuttava nimi aina Slayeristä Mercyful Fateen ja tätä kautta Cannibal Corpseen.

Levy-yhtiön alusta asti mukana ollut omistaja Brian Slagel jos kuka tietää metallimaailman kiemurat, ja povailikin A New Level -podcastin haastattelussa jatkajia Ozzy Osbournen ja Slayerin kaltaisille mammuteille.

”Uskon, että hommat ovat kasvamassa tulevaisuudessa isommiksi ja paremmiksi, ja toivottavasti jatkavat vielä siitäkin eteenpäin. Luulen myös, että tarvitsemme pian uusia nimiä vetämään suuria kiertueita.

Ozzy on viimeisellä kiertueellaan, Slayer on viimeisellä kiertueellaan… Pian tarvitaan bändejä, jotka vievät homman uudelle tasolle. Esimerkiksi Ghost soittaa The Forumissa Los Angelesissa ja Barclays Centerissä New Yorkissa, ja he yrittävät nousta suurten areenojen bändeiksi. Tiedän myös, että esimerkiksi Amon Amarth, Mastodon ja Lamb of God ovat tekemässä samaa, ja olen innoissani siitä.”

Slagelin mainitsemista ”tulevaisuuden nimistä” Amon Amarth Aloitti uransa vuonna 1992, Mastodon vuonna 2000, ja Lamb of God Burn the Priest -esiasteineen vuonna 1994, joten yleisön huoli seuraavista suurista metallibändeistä on hyvinkin ymmärrettävää.

Slagelin haastattelun voit kuunnella täältä.

Lisää luettavaa