Metal Church julkaisi singlen, mukana uusi laulaja – ”Tämä aloittaa uuden luvun bändin historiassa”

Kappale on samalla ensimmäinen maistiainen tulevalta levyltä.

24.03.2023

Metalliveteraani Metal Church julkaisee uuden, järjestyksessään kolmannentoista studioalbuminsa Congregation of Annihilation 26. toukokuuta. Kyseessä on ensimmäinen levy sitten laulaja Mike Howen kuoleman. Howen paikan bändin keulilla on ottanut Marc Lopes (Ross the Boss, Let Us Prey).

”Tämä aloittaa uuden luvun bändin historiassa. Rakastan levyä todella. Lähestyimme sitä tavallaan tuoreesta kulmasta, mutta samalla se on paluu juurillemme osana uutta amerikkalaista thrash metal -liikettä. Levy sisältää muutamia aggressiivisimpia biisejä, joita olemme koskaan tehneet”, kommentoi kitaristi ja ainoa jäljellä oleva alkuperäisjäsen Kurdt Vanderhoof.

Ensimmäisenä maistiaisena levyltä on nyt julkaistu single Pick A God and Prey. Lopesin ensimmäiseen taidonnäytteeseen Metal Churchin riveissä pääset tutustumaan tuosta alempaa sanoitusvideon tiimoilta. Artikkelin lopusta löydät myös tulevan levyn kansitaiteen sekä kappalelistan.

”On suuri kunnia kantaa perinnettä kohti uutta aikakautta. Kurdt ja koko bändi olivat minulle suuri esikuva, joten heidän kanssaan työskenteleminen oli hyvin surrealistista. Minun oli turha yrittää matkia jotain, mitä oli jo tehty ja hiottu täydelliseksi, joten kunnioittaaksemme menneitä siirryimme eteenpäin uudelle luvulle. Ja tässä sitä nyt ollaan!” kommentoi Lopes.

Congregation of Annihilation -kappalelista:
1)    Another Judgement Day
2)    Congregation of Annihilation
3)    Pick A God and Prey
4)    Children of the Lie
5)    Me The Nothing
6)    Making Monsters
7)    Say a Prayer with 7 Bullets
8)    These Violent Thrills
9)    All That We Destroy
10)  My Favorite Sin (Bonus Track)
11)  Salvation (Bonus Track)

Lisää luettavaa