Metalcoreyhtye Atreyun ja nokkamies Alex Varkatzasin tiet erkanevat – ”On muutosten aika”

Ero tapahtuu yhteisymmärryksessä ja hyvissä merkeissä.

01.10.2020

Amerikkalaisen metalcoreyhtye Atreyun laulaja Alex Varkatzas (kuvassa keskellä) vihjaili some-kanavissaan jo kuukausi sitten, ettei hän aio enää jatkaa bändin riveissä. Nyt asiaan on tullut vahvistus: sekä bändi että Varkatzas tiedottavat, että laulajan ja yhtyeen tiet ovat eronneet.

”Olemme olleet yhdessä bändinä nyt yli 20 vuotta. Eläneet unelmaamme yhdessä ystävinä ja veljinä. Matkustaneet maailmalla tehden sitä, mitä rakastamme ja olemme olleet onnekkaita saadessamme soittaa musiikkia uskomattomalle fanikunnalle, jonka ansiosta olemme saaneet mahdollisuuden jakaa hienoimpia hetkiämme heidän kanssaan. Mutta nyt on muutosten aika. Alex Varkatzas jatkaa matkaansa omalla laivallaan ja tiemme eroavat”, yhtye kertoo Facebook-sivuillaan.

”Hän ei kuitenkaan katoa eikä niin tee Atreyukaan. Välillämme on vain ja ainoastaan rakkautta ja kunnioitusta emmekä malta odottaa, että näemme, mitä hän seuraavaksi keksii.”

Varkatzas julkaisi oman lyhyen tiedonannon aiheesta Instagram-sivuillaan. Laulajankin päivityksen sävyn perusteella eroaminen tapahtuu yhteisymmärryksessä ja sopuisissa merkeissä.

”Olen ikuisesti kiitollinen yhteisen matkamme luomista muistoista, kokemuksista ja ystävyyksistä. Kiitos kaikille ystäville ja faneille”, Warkatzas kirjoittaa.

Lisää luettavaa