Metallica julkaisee legendaarisen demonsa uudelleen – ja toki kasettina

Ei muuta kuin dekkejä kaivelemaan.

Kuten aiemmin kerroimme, tämänkeväinen Record Store Day tarjoaa hevisakille mannaa esimerkiksi uuden Slayer-kappaleen mallissa. Nyt The Big Four -osaston fanit saavat lisää odotettavaa, kun peräti suuri ja mahtava Metallica tiedottaa julkaisevansa kyseisenä päivänä, siis 18. huhtikuuta, erikoisherkkua.

Tämä spesialiteetti on Metallican vuonna 1982 ilmestynyt demonauha No Life ’til Leather, jolla soittavat johtopari Lars Ulrich–James Hetfieldin lisäksi kitaristi Dave Mustaine ja basisti Ron McGovney. Pian demon jälkeen viimeksi mainitut saivat kenkää ja korvattiin Kirk Hammettilla ja Cliff Burtonilla. Näissä miehin työstetty debyyttialbumi Kill ’em All ilmestyi 1983.

Demo julkaistaan milteipä autenttisimmassa mahdollisessa mallissa eli kasettina, joka on replika rumpali Ulrichin kopiosta käsinkirjoitettuine biisimerkintöineen kaikkineen. Sisältö on masteroitu uudelleen mutta jätetty muuten ennalleen.

Kasetti sisältää seuraavat kappaleet:

01. Hit the Lights
02. The Mechanix
03. Motorbreath
04. Seek & Destroy
05. Metal Militia
06. Jump in the Fire
07. Phantom Lord

Samaan syssyyn bändi tiedottaa, että demoteos saapuu myöhemmin tänä vuonna saataville myös cd:nä, vinyylinä ja jonkinlaisena keräilijäpakettina.