Metallica tarjoaa vanhoja keikkojaan katseltavaksi kokonaisuudessaan – uuden livesarjan ensimmäinen konserttitaltiointi julki

Uusia konserttitaltiointeja ilmestyy viikoittain.

Hevijätti Metallica tarjoaa koronan vuoksi koteihinsa eristäytyneille faneilleen lohtua ja ajanvietettä aloittamalla uuden Metallica Mondays -livesarjan. Joka maanantai yhtye lähettää jonkun vanhan konserttitaltiointinsa kokonaisuudessaan livestriiminä Youtuben ja Facebookin välityksellä, joihin keikka jää myös myöhemmin katseltavaksi.

Ensimmäisenä keikkataltiointina yhtye tarjoilee kesäkuussa 2019 Irlannin Slane Castlessa kuvatun konsertin koko kahden ja puolen tunnin komeudessaan. Keikan pariin pääset tuosta yläpuolelta.

Yhtye on myös tiedottanut kuulumisistaan sosiaalisen median välityksellä ja vahvistanut siirtävänsä huhtikuulle kaavaillut Etelä-Amerikan-keikkansa loppuvuoteen. Samoin muutamia loppukevään festarikeikka Pohjois-Amerikassa on peruuntunut.

”Olemme viettäneet lähes 40 vuotta tien päällä ja matkan varrella on ollut muutamia kommelluksia: murtuneita luita, puhjenneita umpilisäkkeitä, onnettomuuksia pyrojen kanssa, hajonneita selkiä, hulluja säätiloja, ruokamyrkytyksiä (varokaa ostereita!) sekä paniikkikohtauksia! Mikään näistä ei ole koskaan pysäyttänyt meitä, mutta nyt elämme todella erilaisia aikoja ja kotoa poistuminen tarjoittaa kirjaimellisesti hengellään leikkimistä. Valitettavasti se tarkoittaa, että meidän täytyy pysyä kotona jonkun aikaa ennen kuin voimme edes alkaa haaveilemaan ’Tallica-perheen kokoontumisia. Turvallisuus ennen kaikkea, joten eristämme itsemme – mutta emme lopullisesti!” yhtye lähettää terveisiä.

”Siihen asti viettäkää aikaa puoliskonne, lastenne, lemmikkienne, vanhempienne kanssa – kuka ikinä onkaan samassa tilassa kanssanne. Tehkää soittolistoja, katsokaa leffoja, pelatkaa jotain vanhan kunnon lautapelejä ja mikä tärkeintä, pysykää turvassa.”

UPDATE FROM THE BUNKERGreetings… not from our usual HQ haunts, but this time from our living rooms, bedrooms, and…

Julkaissut Metallica Maanantaina 23. maaliskuuta 2020

Need to take a break from Netflix before you binge-watch the entire library? Introducing our brand new concert series:…

Julkaissut Metallica Maanantaina 23. maaliskuuta 2020