Metallica vetäisi keikalla harvinaisemman Kill ’em All -ässän hihasta – näin taittuu vanha materiaali tänä päivänä

Tuoretta videokuvaa No Remorsesta julki.

Metallica on tuttu siitä, että se tapaa vaihdella ja muokkailla settilistaansa enemmän tai vähemmän jokaisella keikallaan. Käynnissä olevan Hardwired-kiertueen setin ydin on toki viimeisimmän levyn kappaleissa ja mukana on tutut ikivihreät, joita ei voi olla soittamatta, mutta joukkoon mahtuu monesti myös ilahduttavia yllätyksiä kovimpien fanien iloksi.

James Hetfield ja kumppanit soittivat esimerkiksi 5. joulukuuta Oregonin Portlandissa pitkästä aikaa debyyttilevy Kill ’em Allilta löytyvän No Remorsen, jota on viimeksi soitettu Meksikossa 2017, sitä edellisen kerran Itävallassa 2015 ja sitä edellisen kerran vuonna 2013 pariin otteeseen. Eli suht harvinaisesta herkusta on tosiaan kyse. Portlandin veto taltioitui myös videolla ja yhtye on julkaissut tämän pro-shot -pätkän omalla Youtube-kanavallaan. Katsohan siis tuosta yläpuolelta, miten bändiltä taittuu 80-luvun alun tuotos näin vuonna 2018.

Suomeen Metallica saapuu seuraavana kerran 16. heinäkuuta 2019, jolloin yhtye konsertoi Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa.