Metallican Robert Trujillo mukana Apocalyptican tuoreella singlellä – yhtye palaa juurilleen tulevalla levyllä

Selloheviyhtyeen debyytti saa jatkoa kesäkuussa.

23.02.2024

Apocalyptica palaa juurilleen ja julkaisee tulevana kesänä jatkoa vuoden 1996 Plays Metallica by Four Cellos -debyytilleen. Kesäkuun 7. päivä julkaistavalta Plays Metallica Vol. 2 -albumilta on nyt julkaistu ensimmäisenä singlenä yhtyeen tulkinta The Four Horsemen -klassikosta, jolla vierailee itse Metallica-basisti Robert Trujillo. Katso singlen kylkeen tehty video alempaa.

”Se on ehkä maailman siistein juttu. Emme edes joutuneet vääntämään tästä, vaan hänen vierailuaan tarjottiin meille”, kertoo Eicca Toppinen.

Kuten jo aiemmin tänään uutisoimme, on Plays Metallica Vol. 2 viimeinen Apocalyptica-julkaisu, jolla soittaa bändissä 20 vuotta mukana ollut rumpali Mikko Sirén.

”Vakuutamme, että me kolme (Toppinen, Perttu Kivilaakso ja Paavo Lötjönen) jatkamme Apocalypticana. Toivotamme Mikolle onnea ja menestystä kaikessa mihin hän tulevaisuudessa tarttuukaan.”

Apocalyptica aloittaa Plays Metallica Vol. 2 -albumin pitkän kiertueen Helsingin jäähallista 8. kesäkuuta. Konsertti on osa Metallica Takeover -viikonloppua, jonka ohjelma on rakennettu Metallican Helsingin-keikkojen (7. ja 9.6.) ympärille.

Lisää luettavaa