Metallijumala aikoo sittenkin kirjoittaa elämäkertamuistelmansa – ”Parhaimmat kirjat tulevat suoraan ytimestä”

Halford oli vielä muutama vuosi takaperin haluton kirjoittamaan elämäkertaansa, mutta on nyt tullut toisiin aatoksiin.

25.09.2018

Judas Priest -nokkamies Rob Halford totesi vielä muutama vuosi takaperin, ettei tule koskaan kirjoittamaan muistelmiaan. Liekö sitten ex-kitaristi K.K. Downingin hiljattain julkaisemalla elämäkertateoksella tai Glenn Tiptonin Parkinsonin taudilla ollut jotain osuutta asiaan vai mitä, mutta nyt Halford on kääntänyt kelkkansa ajatuksen suhteen.

Metallijumala paljasti Full Metal Jackien tuoreessa haastattelussa vielä joskus kirjoittavansa muistelmansa. Teosta ei kuitenkaan kannata odotella vielä henkeään pidätellen, sillä Halfordin elämäkerta on tosiaan vasta ajatuksen tasolla.

”Minulle on tapahtunut niin paljon hienoja asioita ja elämäni on ollut todella, todella rikasta. En voisi tämän kiitollisempi asiasta. Olen miettinyt [elämäkertaa] ja mielestäni se täytyy toteuttaa. On olemassa paljon jäljitelmiä ja muiden tulkintoja, mikä on okei, mutta mielestäni on tärkeää kuulla asioista suoraan lähteestä. Parhaimmat kirjat, kuten [Mötley Crüen] The Dirt, [Led] Zeppelin-kirja tai Lemmyn kirja, tulevat suoraan asian ja tarinan ytimestä”, Halford tuumaa.

Voit kuunnella Halfordin vierailun Full Metal Jackie -ohjelmassa kokonaisuudessaan alta:

Lisää luettavaa