Metallikeikkojen videoimiseen erikoistunut jenkkikuvaaja mielii Helsinki Death Festiin – kerää matkakassaa joukkorahoituksella

Sam Caparros kaipaa apuja ja tukea kolmen viikon reissulleen.

29.03.2019

Sam Caparros on videokuvaaja, joka on tuottanut jo useamman vuoden ajan Stench Reel -nimen alla laadukkaita monikamerataltiointeja metalli- ja punk-keikoista pääasiassa kotinurkillaan San Franciscossa. Toimintaa on sittemmin myös laajennettu maantieteellisesti ja Caparros on käynyt muun muassa Japanissa asti kuvaamassa keikkoja.

Nyt Caparros suunnittelee kolmen viikon reissua, jona aikana tämä aikoo vierailla kuvauskalustoineen Helsingissä sekä Kööpenhaminassa tarkoituksenaan kuvata mahdollisimman monta esitystä Helsinki Death Festeillä sekä Kill-Town Deathfesteillä. Reissun toteuttaakseen on Caparros laittanut pystyyn joukkorahoituskampanjan, jonka tuotto menee suoraan matkakassaan. Mikäli siis haluat auttaa miestä mäessä ja nähdä laadukasta videomateriaalia Helsinki Death Festeiltä, voit antaa tukesi täällä.

Neljättä kertaa järjestettävä Helsinki Death Fest pidetään Ääniwallissa 23.-24. elokuuta. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Funebrarum, Deathchain, Demilich, Cardiac Arrest, Undergang, Butcher ABC ja Sadism.

Lisää luettavaa