Mick Marsin mukaan muut Mötley Crüe -jäsenet eivät puhuneet hänelle viime vuoden kiertueella – ”Tunsin itseni hyväksikäytetyksi, surulliseksi ja mitättömäksi”

Ex-kitaristi lisää ettei hänellä enää ole mitään haluja puhua myöskään heille.

05.07.2023

Mötley Crüen sekavissa merkeissä viime keväänä jättänyt – tai omien sanojensa mukaan ainoastaan kiertämisen lopettanut – ja muun bändin haastanut kitaristi Mick Mars sanoo tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa, ettei ole puhunut entisten bänditoveriensa Nikki Sixxin, Vince Neilin ja Tommy Leen kanssa oikeastaan viimeksi vuonna 2019 The Dirt -elokuvan ensi-illassa. Näin siitäkin huolimatta, että nelikko kiersi viime vuonna pitkin poikin Yhdysvaltoja stadionkiertueella.

”Kukaan ei puhunut minulle 2022. Minusta tuntui monesti siltä, että soittelen vain itsekseni. Tiedätkö sen tunteen, kun olet väkijoukossa mutta tunnet silti olevasi yksin? Siltä minusta tuntui sen koko kiertueen ajan. Tunsin itseni hyväksikäytetyksi, surulliseksi ja mitättömäksi”, Mars sanoo.

”Kun soitimme viimeisen keikkamme yhdessä [Las Vegasissa syyskuussa 2022], tunsin suurta helpotusta. Iso paine hartioiltani oli poissa. Mutta henkiset vammat jäivät eivätkä ne ole mitään pintanaarmuja. Ne ovat todella syviä – sellaisia, joiden yli ei päästä.”

Mars sanoo, että tässä vaiheessa hänellä ei ole itselläänkään enää mitään intressejä puhua entisille bänditovereilleen. Ei vaikka suurimman osan elämästään selkärankareumaa sairastanut 72-vuotias Mars ennustaa, ettei hänellä ole enää kovin montaa elinvuotta jäljellä (Rolling Stone -lehdelle Mars sanoo elävänsä vielä ehkä seitsemän tai kahdeksan vuotta).

”Luulen, että niin on hyvä kaikille. Enkä puhu nyt vain sitä, etten minä puhu heille vaan että he eivät puhu minulle. En suunnittele pitäväni hautajaisia, koska jos pidän, he ehkä saapuvat paikalle ihan vain kohteliaisuudesta”, Mars tuumaa.

”En tule elämään 85- tai 90-vuotiaaksi, tunnen sen. Enkä tosin haluakaan. Aivoni eivät halua jatkaa tämän ruman ja kaikin puolin paskan ruumiin kanssa. Kunpa voisin vain siirtää kaiken päässäni olevan tiedon jollekin sirulle ja siirtää sen toiseen kehoon tai robottiin. Päässäni käy yhä melkoinen vilinä.”

Lisää luettavaa