Mikäli Tool-rumpalia on uskominen, on bändin kauan odotettu levy ulkona jo muutaman kuukauden päästä

28.01.2019

Toolin seuraavaa pitkäsoittoa on odoteltu jo hyvä tovi ja yhtye onkin viime vuodet paiskinut sen eteen kovasti töitä kaikkien viivästysten jälkeen. Ja kuten bändin tyylille kuuluu, ei albumin työstämisestä olla pidetty juurikaan meteliä vaan levyä on äänitelty ja kasattu studiossa kaikessa hiljaisuudessa muutamia harvakseltaan tiputettuja Twitter-kommentteja ja Instagram-julkaisuja lukuunottamatta.

Laulaja Maynard James Keenan on pariin otteeseen luvannut, että tänä vuonna ikuisuusprojekti saadaan kuitenkin päätökseen ja uusi levy pihalle. Ja ilmeisesti odottavan aika ei ole enää edes kovinkaan pitkä, sillä viime viikonloppuna NAMM-tapahtumassa Kaliforniassa vieraillut rumpali Danny Carey paljasti ohimennen nimmarisessiossa, että levy on tulossa kevään aikana.

”Se on ulkona joskus huhtikuun puolivälissä. Näin ainakin on suunniteltu”, Carey heittää nimmarinmetsästäjälle, joka kuvasi kohtaamisen kännykällään.

Saadaanko jatkoa vuoden 2006 10,000 Days -levylle tosiaan jo huhtikuussa vai ei, jää nähtäväksi. Carey lupaili levyä kyllä jo viime vuodelle, että miehen sanomisiin kannattaa suhtautua tietyllä varauksella. Toivokaamme kuitenkin parasta!

Lisää luettavaa