Mike Portnoylla meni hermot keikalla Manilassa – katso video!

09.11.2012

PSMS on superbändi, johon kuuluvat rumpali Mike Portnoy, kiipparisti Derek Sherinian, basisti Billy Sheehan ja kitaristi Tony MacAlpine. Yhtye esittää keikoilla materiaalia kunkin jäsenen soololevyiltä ja yleisiä klassikkobiisejä instrumentaaliversioina.

Bändi oli Filippiineillä Manilassa keikalla viime tiistaina, ja rumputaiteilija Portnoy poltti kesken keikan päreensä, koska rummut oli aseteltu päin helvettiä.

– Meillä on ollut paljon ongelmia kiertueen tuotannon ja soittokamojen kanssa. Ainoa keino päästä keikoille Manilan, Israelin, Venäjän ja Indonesian kaltaisiin kaukaisiin paikkoihin järkevään hintaan on käyttää paikallisia kamoja ja teknikoita. Ikävä kyllä ainakin puolentusinaa kertaa on käynyt niin, että soittokamavaatimuksiamme ei ole täytetty eivätkä kamat ole olleet edes pystyssä sovitusti, rumpali selitti.

Kun lentelee pitkiä matkoja ja jet lag painaa ja kamatkin on miten sattuu, käämithän siinä palaa. Tässä nimenomaisessa tapauksessa kävi kuulemma niin, että snaremikki tipahti, ja kun Portnoy viittilöi teknikolle että tulisi korjaamaan sen, teknikko tulikin viemään sen kokonaan pois. Kieltämättä melko erikoinen ratkaisu ongelmaan.

Lisää luettavaa