Mikko Herranen hyvää tekemässä: julkaisee aiemmin diginä ilmestyneen levynsä cd:nä ja vinyylinä, tuotot lasten ja nuorten hyväksi

Varjot-albumin cd- ja vinyyliversiot sisältävät kaksi uutta kappaletta.

02.10.2023

Mikko Herranen (Misterer, Rust, Velcra) julkaisi viime kesänä Varjot-sooloalbumin digitaalisessa muodossa. Levystä julkaistaan nyt myös cd- ja vinyyliversiot, joiden tuotot ohjataan heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria auttavalle SOS-Lapsikylälle.

Yhteistyössä sanoittaja Hirvosen kanssa tehdyn Varjot-albumin cd- ja vinyyliversioilta löytyy kaksi uutta kappaletta, jotka laajentavat kipeitä asioita kuten kiusaamista, perheväkivaltaa, masennusta ja ulkopuolisuuden tunnetta käsittelevää levyä.

”Ne ovat isoja aikuisten juttuja, joista ei mielellään iloisten menestyjien maailmassa jutella. Silti rikkinäisiä ihmisiä on aina vain enemmän. Samaan hengenvetoon puhutaan syrjäytymisen ehkäisystä mutta käytännössä tätä ehkäisyä taidetaan hoitaa lähinnä tilastoissa”, Herranen toteaa viitaten esimerkiksi nykyisen hallituksen suorittamiin leikkauksiin, jotka vain siirtävät ongelman pois tilastoista mutta eivät arkitodellisuudesta.

Hyväntekeväisyysalbumit ovat nyt myynnissä Levykauppa Äxässä.

Lisää luettavaa