Misterer juhlii tuoreinta albumiaan nettikeikalla – ”Niin me soittajat kuin yleisö tarvitsemme kunnon bileet”

"Jokainen merkittävä projekti ansaitsee voitonjuhlat", kommentoi laulava rumpali Mikko Herranen.

16.03.2021

Kotimainen thrash metal -yhtye Misterer julkaisi viime vuoden lopussa toisen pitkäsoittonsa Under Attack. Bändi aikoo juhlistaa viimeisintä tuotostaan lauantaina 27. maaliskuuta livestriimikeikan muodossa. Laulaja-rumpali Mikko Herranen toteaa syitä nettikeikan tekemiselle olevan useita.

”Korona vei mahdollisuudet levyjulkkareihin ja keikkailuun ylipäänsä uuden albumin tiimoilta. Pitkän ja vaativan tuotantoprosessin jälkeen tuntuisi väärältä jättää tällainen merkkipaalu hoitamatta, vähän kuin valmistuisi yliopistosta kiitettävin arvosanoin, mutta jättää todistuksen hakematta. Jokainen merkittävä projekti ansaitsee voitonjuhlat, ja niin me soittajat samoin kuin bändiä seuraava ja supporttaava yleisö tarvitsemme kunnon bileet”, Herranen tuumaa.

Misterer: Dying To LIVE! ”striimikeikka helvetistä” on katsottavissa bändin YouTube-kanavalla 27.3. kello 21 alkaen. Maksuttomaan virtuaalitapahtumaan on mahdollisuus ostaa vapaaehtoisia lippuja bändin nettisivuilta. Tuloilla autetaan pandemian vuoksi työttömäksi jääneitä muusikoita sekä tapahtuma-alan ammattilaisia, jotka mahdollistavat striimikeikan.

”Me kaikki Mistererissä elämme livenä soittamisesta! Osalle meistä tämä nykytilanne tarkoittaa käytännön maksukyvyn katoamista ja täystuhon mahdollisuutta, etenkin kun pandemian aikana kulttuuriala on vaiettu työttömäksi ja samalla baarien aukioloista tapellaan perustuslakiin vedoten. Elämisellä tarkoitan nimenomaan sitä, että jokainen artisti varmasti kokee olevansa eniten elossa estradilla. Teemme kaikkemme sen eteen, että pääsemme vielä keikkalavoille riehumaan ja esiintymään elävän yleisön edessä. Nyt olemme elävinä kuolleen yleisön edessä ja palamme halusta esittää uutta materiaalia koteihinsa kahlituille katsojille kameroiden välityksellä”, Herranen jatkaa.

Lisää luettavaa