Mitähän Pantera-leirissä puuhataan? Basisti Rex Brown vastaili mystisesti tuoreessa haastattelussa

Olisiko uutta julkaisua luvassa jossain muodossa?

25.03.2024

Vuonna 2022 tapahtui jotain, mistä monet olivat pitkään haaveilleet, mutta jonka toteutumiseen harva uskoi: Pantera teki uuden tulemisen lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown lähtivät yhdessä tien päälle kitaristi Zakk Wylden ja rumpali Charlie Benanten hypätessä edesmenneiden Dimebag Darrellin ja Vinnie Paulin suuriin saappaisiin, ja vastaanotto on ollut pääosin erittäin lämmin ja hyväksyvä.

Nyt kun yhtye on viettänyt jo reilun vuoden keikkaillen, on moni luonnollisesti alkanut spekuloida, tuleeko nelikko tekemään yhteistyötä myös keikkalavojen ulkopuolella. Kun tuoreessa Andrew Haugin haastattelussa Rex Brownilta kysyttiin, olisiko tämä valmis tekemään uutta musiikkia Anselmon, Wylden ja Benanten kanssa, antoi basisti kysymykseen mystisen ja vihjailevan vastauksen:

”Ilman muuta olen avoin ajatukselle. Voisin kertoa enemmänkin, mutta en aio”, Brown tokaisi salaperäisenä.

Myös Zakk Wylde on kertonut suhtautuvansa asiaan avoimesti, kunhan uutta musiikkia vain tehtäisiin jollain muulla kuin Panteran nimellä. Toisaalta taas Charlie Benante paljasti hiljattain yhtyeen äänittäneen keikkojaan mahdollista livejulkaisua silmällä pitäen – voisihan sellaisen kylkeen muutaman bonusrallinkin rykäistä. Jotain kuitenkin Pantera-leirissä on tapahtumassa ja jäämme seuraamaan tilannetta mielenkiinnolla.

Lisää luettavaa