Miten Dave Mustainelta irtoaa Jimi Hendrix -klassikot? Katsotaanpa videoita Experience Hendrix -kiertueelta

Mustaine on yksi vuotuisen kiertueen erikoisvieraista.

Kuva: Marko Syrjälä

Megadethin Dave Mustaine on yksi vierailevista tähdistä, jotka ovat mukana 30 keikkaa käsittävällä Experience Hendrix -kiertueella, jolla soitetaan Jimi Hendrixin klassikkokappaleita. Mustainen lisäksi tulkintojaan ikonisen kitaristin kappaleista tekevät kiertueella muun muassa Joe Satriani, Zakk Wylde, Dweezil Zappa ja Doug Pinnick.

3. maaliskuuta startanneelta kiertueelta on nyt ilmaantunut yleisöstä kuvattua videota Youtubeen. Katso siis tuosta alta, miten Mustainelta irtoavat klassiset Fire ja Stone Free.

”Tämä kiertue on kuin esiintymiseni [San Diegon] sinfoniaorkesterin kanssa [vuonna 2014], eli hyppään mukavuusalueeni ulkopuolelle. Kun minua kysyttiin mukaan, olin hyvin imarreltu, sillä Jimillä on se status, jota olen tavoitellut koko elämäni. Halusin olla kitaralegenda ja sellaisena minua kai nyt pidetäänkin, mutta Jimi on toki paljon minua isompi. Rakastan hänen legendaansa, miten ihmiset ylistävät häntä. Tämä on yksi hienoimmista ellei peräti kaikkein hienoin asia, mitä tulen koskaan Megadethin ulkopuolella tekemään”, Mustaine kommentoi osallisuuttaan Experience Hendrix -kiertueelle The Opus -podcastissa.