Miten Machine Head -kitaristi suoriutuu Slayerin riveissä? – videomateriaali sen kertoo

Phil Demmel paikkaa Gary Holtia thrash-jätin kiertueella.

04.12.2018

Kuten aiemmin uutisoimme, jättäytyi Gary Holt pois Slayerin kuluvalta Euroopan-kiertueelta viettääkseen aikaa viimeisiä hetkiään elävän isänsä kanssa. Holtin saappaisiin hyppäsi hyvin lyhyellä varoitusajalla hiljan viimeisen keikkansa Machine Headin riveissä vetänyt Phil Demmel.

Slayer nousi maanantaina Kööpenhaminassa ensimmäistä kertaa lavalle Demmelin kanssa ja tapahtumasta löytyy nyt muutamia fanien kuvaamia videoita. Katso siis tuosta ylä- ja alapuolelta, miten Demmel oikein thrash metal -suuruuden riveissä lopulta selvisikään.

Demmel myös kommentoi tuurauspestiään sosiaalisessa mediassa ja kertoo, ettei ollut mitenkään helppo homma ottaa setillinen Slayer-biisejä haltuun näin lyhyessä ajassa.

”11 vuotta sitten (lähes päivälleen) minun piti lähteä kesken kiertueen kotiin isäni menehdyttyä. Silloin muutamat mahtavat tyypit paikkasivat minua ja auttoivat bändiäni. Nyt tuuraan legendaa, joka on korvannut legendan legendaarisen bändin jäähyväiskiertueella”, Demmel kirjoittaa Instagramissaan (julkaisu alla).

”Siitä huolimatta, että Slayer on syy, miksi aloin soittaa hevimusiikkia, on enemmän kuin suuri kunnia tulla pyydetyksi tähän hommaan. 19 kappaleen (eikä minkä tahansa biisin vaan Slayerin biisin) opetteleminen on ollut rankka duuni ja olen paiskinut töitä kovasti, jotta Gary ja muu porukka voi olla ylpeitä.”

Slayer nousee Demmelillä vahvistettuna lavalle Helsingin Hartwall-areenassa tulevana lauantaina 8. joulukuuta. Lauteille nousevat lisäksi Anthrax, Lamb of God ja Obituary.

Lisää luettavaa