Moonspell myöntää uransa olevan loppusuoralla – kuuntele ensimmäinen single tulevalta levyltä

Myös Moonspellin aika on rajallinen.

19.11.2020

Portugalin menestynein metallibändi Moonspell julkaisee seuraavan albuminsa Hermitagen 26. helmikuuta.

Kolmisenkymmentä vuotta toiminut yhtye on laulaja Fernando Ribeiron mukaan selkeästi uransa ehtoopuolella:

”Me tiedämme, että käymme musiikkiuramme viimeisiä vuosia; tämä on elinaikamme talvea”, Ribeiro runoilee.

”Emme välitä, vaikka ihmiset sanovat meidän olevan yhä nuoria sydämeltämme, tai ’susilauman johtajia’, koska me emme ole! Välitämme kuitenkin läheisten tunteista meitä kohtaan. Tämä albumi kertoo meidän fiiliksistämme, ja tämä on vastaus teidän kysymyksiinne.”

”Musiikillinen rimamme on näissä olosuhteissa korkeammalla kuin koskaan. Tässä hommassa ei ole kyse tykkäyksistä, algoritmeista tai mahdollisuudesta kasvaa isommaksi, koska välitämme vain musiikista. Musiikki tulee tällä levyllä ennen kaikkea.”

“Albumi kertoo selän kääntämisestä nykyajan meiningille. Vakuuttelemme parhaillaan itsellemme, että kaikki johtuu ihmisestä ja että ihminen on kaikki kaikessa. Maailma muka pyörii ympärillämme. Faktahan on, että emme ole mitään eikä mikään pyöri ympärillämme.”

”Moonspellin tavoite viimeisinä vuosinaan on kirjoittaa parasta mahdollista musiikkia ja kertoa sanoituksilla muutamia tarinoita, jotta pysyisimme lähellänne näinä eristyksen aikoina. Tarkoitus ei ole kiusoitella teitä, tai yrittää myydä juttuamme, vaan haluamme istua kanssanne samaan pöytään juhlimaan nuottiemme ja sanojemme äärelle.”

1. The Greater Good
2. Common Prayers
3. All or Nothing
4. Hermitage
5. Entitlement
6. Solitarian
7. The Hermit Saints
8. Apophthegmata
9. Without Rule
10. City Quitter (Outro)

Lisää luettavaa