Morbid Angel nimesi uuden rumpalinsa ja lupailee uuden levyn myötä kattavaa rundia

09.01.2017

Ikävän kokoonpanohässäkän tiimellykseen ajautunut Morbid Angel tiedotti tulevan albuminsa tilanteesta ja uudesta rumpalistaan. Tiedottamisen hoiti kitaristi Trey Azagthoth Facebook-sivuillaan.

Myöhemmin tänä vuonna julkaistavan Morbid-albumin rumpuosuudet on purkitettu, ja purkittajana on toiminut Annihilated-yhtyeessäkin soittava Scott Fuller. Azagthoth kumppaneineen luotti siis tuoreemman sukupolven kannuttajaan – 28-vuotias Fuller oli juuri täyttänyt vuoden, kun Morbid Angelin Altars of Madness julkaistiin.

Uusi, toistaiseksi nimeämätön albumi julkaistaan joskus tämän vuoden puolivälissä, ja sen myötä Morbid Angel aikoo lähteä tien päälle. ”Meillä on paljon kiertuesuunnitelmia tälle vuodelle, joten toivottavasti nähdään rundilla!” Azagthoth kirjoittaa. Olisivatko Pohjoismaatkin mukana suunnitelmissa?

Entäpä vanha Morbid-keulakuva David Vincent? Hän perusti yhtyeen entisen rumpalin Tim Yeungin kanssa I Am Morbid -projektin, joka soittaa Morbid Angelin vanhojen albumien kappaleita. Eli vähän säätämiseksihän tämä taas meni.

Lisää luettavaa