Mors Subita julkaisee syksyllä viidennen albuminsa ja keikkailee pitkin Suomea

Luvassa on kaunis ja brutaali kokonaisuus.

22.08.2023

Kotimainen melodeath-joukkio Mors Subita julkaisee viidennen pitkäsoittonsa Origin of Fire 13. lokakuuta saksalaisen Out of Line -levy-yhtiö kautta. Luvassa on yhtyeen mukaan kaunis ja brutaali kokonaisuus, joka kunnioittaa bändin menneisyyttä osoittaen samalla tietä tulevaan.

Origin of Fire vie bändin lähemmäs sen juuria: aggressiivisten ja thrashkatkuisten riffien sekä suoraviivaisen rytmiikan pariin. Siellä täällä on pilkahdus melodista tunnelmaa ja oikein ajoitettuja industrial-vaikutteita, mutta kokonaisuudessaan albumi nojaa debyyttilevymme kaltaiseen raskaaseen soundiin. Bändin kehityksen voi aistia yhteennivoutuneesta soitosta sekä tuotannosta. Pyrimme tuomaan äänimaailmaan lisää luonnollisuutta ja onneksemme saimme mukaan muun muassa Meshuggahin, The Hauntedin ja Moonspellin kanssa työskennelleen Tue Madsenin, joka loihti levylle vihaisen ja etenkin itse bändin kuuloisen soundin”, yhtye kommentoi.

Yhtyeen voi nähdä loppuvuoden aikana keikoilla ainakin Kauhajoella (20.10.), Oulussa (21.10.), Tampereella (16.11.) sekä Helsingissä (17.11.). Lisää esiintymisiä tälle vuodelle sekä keväälle 2024 on vielä luvassa.

Lisää luettavaa