Mötley Crüe tekee paluun – elämäkertaelokuvan suosio sai bändin nousemaan taas haudasta

Huhujen mukaan yhtye lähtee kiertueelle Def Leppardin ja Poisonin kanssa.

19.11.2019

Mötley Crüe päätti Suomessakin vierailleen ”jäähyväiskiertueensa” uudenvuodenaattona 2015 ja julisti tuolloin, että bändin tarina oli siinä. Laulaja Vince Neil, basisti Nikki Sixx, rumpali Tommy Lee ja kitaristi Mick Mars allekirjoittivat jopa sopimuksen, joka esti muusikoita kiertämästä enää Mötley Crüe -nimen alla. Sopimukseen jätettiin kuitenkin takaovi, kuten Sixx kertoi Rolling Stone -lehdelle vuonna 2014:

”Mikäli kaikki neljä jäsentä ovat yhtä mieltä asiasta, voimme hylätä oman sopimuksemme. Mutta tiedämme, ettei niin tule tapahtumaan. Bändissä on tyyppejä, jotka eivät ikinä suostu siihen – puhut nyt yhdelle heistä. Ei ole sellaista rahasummaa, joka saisi minut enää tekemään tätä, koska olemme ylpeitä tavasta, jolla lopetamme”, Sixx uhosi tuolloin.

No, nyt yhtye on kuitenkin pyörtänyt sanansa ja ilmoittanut uudesta tulemisestaan videolla, jolla tuo mainittu sopimus kirjaimellisesti räjäytetään taivaan tuuliin. Voit katsoa videon tuosta yläpuolelta. Samalla yhtye julkaisi myös virallisen tiedotteen, jossa avataan tarkemmin syitä, jotka saivat nelikon, joka ei ”viimeisen keikkansa” aikaan ollut keskenään edes puheväleissä, nousemaan taas haudasta.

”Sopimus on pois pelistä, koska kokonainen uusi sukupolvi faneja vaatii bändiä palaamaan yhteen. Netflix-elämäkertaelokuva The Dirtin huima suosio on tuonut bändille paljon uutta yleisöä. Ja koska bändi tunnetaan sääntöjen rikkomisesta, sopimus keikkojen lopettamisesta on tuhottu kunnon Mötley Crüe -tyyliin”, tiedotteessa kerrotaan.

Rolling Stone -lehden saamien tietojen mukaan Mötley Crüe lähtee ensi vuonna kiertueelle Def Leppardin ja Poisonin kanssa. Kiertuetta ei ole vielä virallistettu.

Lisää luettavaa