Muistatko vielä Scars on Broadwayn? System of a Down -kitaristin sivuprojekti aktivoituu taas, uusi single julki

Yhtye julkaisi musiikkia viimeksi vuonna 2010.

25.04.2018

Keikkarintamalla edelleen aktiivisen System of a Downin uutta levyä on odotettu fanien keskuudessa pitkään ja hartaasti, mutta valmista ei vain millään tunnu syntyvän. Tilanteeseen on turhautunut myös kitaristi Daron Malakian, joka julkaisee nyt uutta musiikkia pitkään jäissä olleen sivuprojektin Scars on Broadwayn kautta.

Bändi, joka tätä nykyä tottelee nimeä Daron Malakian and Scars on Broadway, julkaisee toisen pitkäsoittonsa Dictator 20. heinäkuuta. Ensimmäisenä maistiaisena levyltä on julkaistu single Lives, joka on Broadwayn ensimmäinen biisijulkaisu sitten vuoden 2010 Fucking-singlen. Malakian kertoi Rolling Stone -lehdelle äänittäneensä levyn jo vuonna 2012.

– Niihin aikoihin System alkoi jälleen keikkailla ja aloimme puhua uudesta albumista. Koska sävelsin valtaosan vanhasta materiaalista, säästin nämä jo tekemäni biisit ja pidin ne valmiudessa. Puhuimme ja puhuimme, mutta emme olleet kaikki samalla aaltopituudella eivätkä kaikki innostuneet ideasta. Mutta joka kerta kun soitimme yhdessä, asia nostettiin pöydälle, Malakian avaa.

– Lopulta niin moni alkoi kysellä uuden Scars-levyn perään, että päätin viimein julkaista sen. Epätietoisuus siitä, mitä Systemin kanssa tapahtuu, on estänyt minua julkaisemasta omaa musiikkiani. Liian kauan aikaa on kulunut ja olen todella innoissani, että saan vihdoin julkaistua jotain uutta.

Lisää luettavaa