Muutoksen kynnyksellä oleva Nokturnal Mortum tarvitsee ehkä juuri sinun apuasi

22.03.2014

Toukokuussa Steelfestiin saapuva, eeppinen, kokeilunhaluinen ja mustanpuhuva ukrainalaisbändi Nokturnal Mortum elää muutosten aikaa.

Bändin keulahahmo, laulusta, kitarasta ja kansanmusiikki-instrumenteista vastaava Varggoth runoilee juuri antamassaan tiedotteessa seuraavaa:

Tervehdys! Monet asiat muuttuvat vuosien myötä – kuten maailmankatsomuksemme. Olisi tekopyhää sanoa, että olen sama ihminen, kuin viisitoista vuotta sitten NeChrist-levyä luodessamme, ja muutokset itsessäni tuovat myös muutoksia Nokturnal Mortumiin.

Tästä alkaen Nokturnal Mortum on kuin läpi yön loistava aurinko. Me luomme musiikkia kaikille niille ihmisille, joilla on sisua kulkea polkua, joka on saanut alkunsa aikojen alussa. Ikuista totuutta etsiessämme kiellämme kaikki leimat ja määritelmät, joita on koskaan asetettu yllemme. Nyt kahmimme inspiraatiomme esiin aikojen alusta, jolloin jumalat olivat ihmisten keskuudessa, jolloin tunteet ja vaistot hallitsivat maailmaa ja ihmiskunnan henkinen kivijalka oli luotu alkukantaisesta kosmisesta energiasta.

Tästä johtuen, tuleva levymme Істина (The Truth, Totuus) tulee avaamaan uuden ajanjakson urallamme. Ensimmäinen askel jonka otamme, on bändilogomme totaalinen uudistaminen. Ammattilaiset, joilla on kykyä ja halua luoda meille uuden logon ottakoot yhteyttä osoitteeseen nokturnal-mortum@ukr.net. Kerro meille ideoistasi, hahmotelmistasi ja ehdoistasi, joiden mukaan haluaisit työskennellä kanssamme. Ehkä juuri sinun logostasi tulee meille symboli, jonka alaisuudessa jatkamme musiikintekekoa – toivottavasti vielä pitkän aikaa.

Lisää luettavaa